Annimatie

Animatieteam de hele vakantie aanwezig!

Vanaf zaterdag 11 juli zal het animatieteam van Bergzicht de gehele vakantie een prachtig recreatieprogramma aanbieden. In verband met de huidige corona regels zal het animatieteam een aangepast corona-programma voeren.

COVID-19

Laatste info rondom het Coronavirus

Langs deze weg willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken rondom het Coronavirus (COVID-19). De meest recente richtlijnen van overheid en RIVM zorgen voor drastische maatregelen binnen onze samenleving.

Kamperen

Komende jaren vooral groei van binnenlandse vakanties

Op vakantie gaan blijft ongekend populair onder Nederlanders. “Hoewel veel Nederlanders al meerdere keren per jaar op vakantie gaan, zou twee derde best nog vaker op vakantie willen, als onder andere tijd en geld ...

Annimatie

Het animatieprogramma voor de zomervakantie staat online

Op de Camping Bergzicht hoef je je nooit te vervelen, er is altijd wat te doen! Neem gratis deel aan verschillende activiteiten van het recreatieteam zoals knutselen, trefbal, kinderbingo, theatershows en nog veel meer!

Annimatie

Nieuw: Airtrampoline in speeltuin

Nieuw in de speeltuin naast het zwembad! Hebben jullie de nieuwe airtrampoline al gezien? Ook hebben we de speeltuin vergroot en daarnaast ook nog nieuwe schommels en een glijbaan geplaatst. Speelplezier gegarandeerd!

Kamperen

Zelf aankoppelende caravan: het ATC-systeem

Een auto en caravan die zelf aankoppelen terwijl jij achter het stuur blijft zitten. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar dat is het niet. Het Zweedse bedrijf Semcon is bezig met de ontwikkeling van dit nieuwe ATC-systeem.

Inspiratie

HofHoppen: Mirre bezocht Museum Eungs Schöppe

HofHoppen (werkwoord): zich voortbewegen door het prachtige Hof van Twente en hierbij verschillende bijzondere toeristische activiteiten bezoeken. Mirre van Mirreopreis.nl probeerde het uit en ging HofHoppen in Markelo.

Horeca

Iets te vieren? Feesten doe je 'bij bomans'

Iets te vieren? Een klein intiem feestje of iets groots? Alles is mogelijk. Onze brasserie en feestzaal heeft niet alleen een nieuwe naam, maar ook het interieur heeft een frisse uitstraling gekregen. Welkom 'bij bomans!