Volop vermaak voor jong en oud!

Camping Bergzicht beschikt in het hoogseizoen over een dolenthousiast en onvermoeibaar animatieteam dat de allerleukste en spectaculairste activiteiten organiseert voor alle leeftijden. Zo is het elke dag lekker genieten van de afwisselende activiteiten.

Ons animatieteam zorgt er in het hoogseizoen voor dat iedereen – groot of klein - zich uitstekend vermaakt. Op het sportveld, rondom het zwembad – met gescheiden peuterbad- en in de kantine met biljart en dartborden of lekker de bossen in. Er is altijd wel wat gezelligs te beleven.

Scroll

Animatieteam Bergzicht 2019

Ook dit jaar is er weer een animatieteam aanwezig op Bergzicht om jong en oud een geweldige vakantie te bezorgen. Zodra de exacte data en medewerkers bekend zijn zullen wij dit publiceren.

Animatieteam
Team 2018
Animatieteam
Team 2017

Een spetterend Animatieprogramma in 2019

Ook dit jaar zal er weer een animatieteam aanwezig op Camping Bergzicht zijn om jong en oud een geweldige vakantie te bezorgen. Zodra bekend is met welke professionele animatieteam we dit jaar in zee gaan zullen we dat op onze site en facebook pagina bekend maken. Klik hieronder op een van de linkjes om het animatieprogramma van 2018 te bekijken.

2018 was weer een bruisende zomer vol activiteiten!

In de zomervakantie werden er diverse activiteiten georganiseerd door Animatiewerk! De kids werden vermaakt met leuke avonturen op de camping, in het bos of in de omgeving van Bergzicht! De kinderen konden gratis deelnemen aan de activiteiten van ons animatieteam. Zo was er dit jaar o.a. de bekende ‘Bergzicht-playbackshow’,  een spannende dropping, kinderbingo met leuke prijzen, flesvoetbal en lampionoptocht. 

Bekijk de foto's

Animatie foto's

Elk seizoen op Camping Bergzicht levert een rijke oogst aan prachtige foto’s op. Veel kijkplezier, zo komt u de dagen tot uw volgende verblijf op onze camping wel door.