Volop vermaak voor jong en oud!

Op het sportveld, air trampoline, bij de speeltuin en pingpong tafel is het een gezellig samenzijn van de jeugd.

Het aangrenzende bos en landelijke omgeving nodigen uit tot hutten bouwen, spoorzoeken, slootje springen en vele avonturen in de natuur. Er is buiten altijd wel wat te beleven.

Scroll

Animatieteam Bergzicht 2022

Dit jaar wordt de animatie verzorgt door het het professionele team van TeamAnimation; een betrokken, persoonlijk en gemotiveerd team dat jouw kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgt.

Animatieteam
Team 2022
Animatieteam
Team 2021

Animatieprogramma  2022

Ook in 2022 zal er weer een animatieteam aanwezig zijn op Camping Bergzicht om de jeugd een geweldige vakantie te bezorgen.

In 2022 zal het team aanwezig zijn in week 30-31-32-33

Even een terugblik naar warme zomers vol activiteiten!

In de zomervakantie werden er diverse activiteiten georganiseerd door Animatiewerk en Recrateam! De kids werden vermaakt met leuke avonturen op de camping, in het bos of in de omgeving van Bergzicht! De kinderen konden gratis deelnemen aan de activiteiten van ons animatieteam. Zo was er dit jaar o.a. de bekende ‘Bergzicht-playbackshow’,  een spannende dropping, kinderbingo met leuke prijzen, flesvoetbal en lampionoptocht. 

Bekijk de foto's

Animatie foto's

Elk seizoen op Camping Bergzicht levert een rijke oogst aan prachtige foto’s op. Veel kijkplezier, zo komt u de dagen tot uw volgende verblijf op onze camping wel door.