Volop vermaak voor jong en oud!

Camping Bergzicht heeft ook dit jaar animatie. Wij zullen in het hoogseizoen een aangepast programma aanbieden met activiteiten die op dat moment voldoen aan de maatregelen opgesteld door het RIVM.

Op het sportveld, air trampoline, bij de speeltuin en pingpong tafel is het een gezellig samenzijn van de jeugd.

Het aangrenzende bos en landelijke omgeving nodigen uit tot hutten bouwen, spoorzoeken, slootje springen en vele avonturen in de natuur. Er is buiten altijd wel wat te beleven.

Scroll

Animatieteam Bergzicht 2021

Dit jaar wordt de animatie verzorgt door Lise en Shayna. Ze zullen zich binnenkort aan jullie voorstellen. Wil je het programma van de eerste week al zien? Scrol dan iets verder naar beneden en klik op de link.

Animatieteam
Team 2021
Animatieteam
Team 2018

Animatieprogramma  2021

Ook dit jaar zal er weer een animatieteam aanwezig zijn op Camping Bergzicht om de jeugd een geweldige vakantie te bezorgen. In verband met de huidige Corona regels kan het programma aangepast worden.

Even een terugblik naar warme zomers vol activiteiten!

In de zomervakantie werden er diverse activiteiten georganiseerd door Animatiewerk en Recrateam! De kids werden vermaakt met leuke avonturen op de camping, in het bos of in de omgeving van Bergzicht! De kinderen konden gratis deelnemen aan de activiteiten van ons animatieteam. Zo was er dit jaar o.a. de bekende ‘Bergzicht-playbackshow’,  een spannende dropping, kinderbingo met leuke prijzen, flesvoetbal en lampionoptocht. 

Bekijk de foto's

Animatie foto's

Elk seizoen op Camping Bergzicht levert een rijke oogst aan prachtige foto’s op. Veel kijkplezier, zo komt u de dagen tot uw volgende verblijf op onze camping wel door.