Eten, drinken en feesten 'bij bomans'

Geen zin om te koken? tot september zijn wij ieder weekend geopend en tijdens de schoolvakanties iedere dag.

Lekker gewandeld in het bos? Wat dacht u van een drankje of een ijscoupe op een van onze terrassen terwijl uw kinderen zich vermaken in de speeltuin!

Heeft u iets te vieren? Onze zaal is het hele jaar door geschikt voor allerlei soorten feestjes vanaf 50 tot 150 personen. Bijna alles is mogelijk, vraag naar onze mogelijkheden.

Scroll

Lekker smikkelen en smullen in snackbar

Tijdens het campingseizoen is onze snackbar geopend voor snacks,  snoep, hand ijs en diverse ijscoupes. Het terras geeft uitzicht op het zwembad en speeltuin en bij mooi weer kan je er ’s middags en ’s avonds een drankje drinken.

Gezelligheid in  brasserie 'bij bomans'

Brasserie 'bij bomans' is een gezellige en warme ruimte in landelijke sfeer waar je kunt genieten van een kopje koffie met iets lekkers of een drankje aan de bar. U kunt er ook kaarten, biljarten en darten. In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd in de brasserie zoals Bingo's, Play-back show en gezellige familie avonden.

bekijk animatieprogramma 2020

In Twente is er altijd tijd voor een feestje

Verjaardag, trouwerij, bedrijfsfeest of gewoon zin in een feestje? Brasserie 'bij bomans' is het hele jaar door een geschikte locatie voor feesten en partijen. Bij mooi weer openen we het terras met uitzicht op de Meene en kunnen de kinderen zich vermaken in speeltuin of zwembad van de camping.

U kunt zelf uw feest samenstellen, buffet, bbq, met of zonder activiteit. We werken samen met verschillende cateraars. De zaal biedt ruimte tot 150 personen (minimaal 50 personen).

Het hele jaar door geopend voor feesten en partijenVoor feesten en partijen vanaf 50 personen bent u het hele jaar van harte welkom. Neem geheel vrijblijvend contact op, er is veel mogelijk!

Bel +31(0)547-272797

Foto's kiek'n

Dit is een voorbeeldtekst Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.