Gezellige bar en fijn terras 'bij bomans'

Geen zin om te koken?
De lekkerste frietjes, snacks en gehaktballen haal je bij onze cafetaria, geopend ieder weekend van Hemelvaart tot september en iedere dag tijdens de schoolvakanties.

Thema avonden
all you can eat! Tijdens het hoogseizoen is er iedere week een gezellige culinaire avond met o.a. Verse pizza's van de Fratelli's, Smokey Bandit BBQ en Kippetjes en Spare ribs van Holtmaat Catering.

Lekker gewandeld in het bos? Wat dacht u van een drankje of een ijscoupe op een van onze terrassen terwijl uw kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Scroll

Lekker smikkelen en smullen in snackbar

Tijdens het campingseizoen is onze snackbar geopend voor snacks,  snoep, hand ijs en diverse ijscoupes. Het terras geeft uitzicht op het zwembad en speeltuin en bij mooi weer kan je er ’s middags en ’s avonds een drankje drinken.

Gezelligheid in  bar 'bij bomans'

Brasserie 'bij bomans' is een gezellige en warme ruimte in landelijke sfeer waar je kunt genieten van een kopje koffie met iets lekkers of een drankje aan de bar. U kunt er ook kaarten, biljarten en darten. In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd in de brasserie zoals Bingo's, Play-back show en gezellige familie avonden.

bekijk animatieprogramma 2020

In Twente is er altijd tijd voor een feestje

Verjaardag, trouwerij, bedrijfsfeest of gewoon zin in een feestje? Brasserie 'bij bomans' is het hele jaar door een geschikte locatie voor feesten en partijen. Bij mooi weer openen we het terras met uitzicht op de Meene en kunnen de kinderen zich vermaken in speeltuin of zwembad van de camping.

U kunt zelf u

Foto's kiek'n

Dit is een voorbeeldtekst Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.