Ruim 60 jaar camping Bergzicht Markelo

Al zo’n 59 jaar is camping Bergzicht in Markelo een vertrouwd adres voor een heerlijke vakantie. De camping is in 1960 begonnen door opa en oma Bomans als een vakantieboerderij voor de jeugd en wordt vandaag de dag gerund door de derde generatie. In 2005 namen Sheila en Marco Jansen Bomans de camping over van de ouders.

De afgelopen decennia werd Camping Bergzicht uitgebouwd tot wat het nu is: een recreatieoord met een oppervlakte van 8 hectare, met 200 jaarplaatsen en 30 toeristische plekken.

Scroll

Bergzicht blijft vernieuwen!

De afgelopen 15 jaar vond een ingrijpende revitalisering plaats , waarbij meer dan 130 oude stacaravans werden verwijderd en op ruimere percelen een kleiner aantal jongere caravans en chalets in de plaats zijn gekomen.

Horeca in beweging

Ook heeft zich in de Horeca de laatste tijd meerdere veranderingen plaatsgevonden. De cafetaria is verbouwd, de terrassen zijn aangepakt met nieuwe bestrating en meer groen.
De zaal is gepimpt maar de gezellige en warme sfeer is er nog steeds, ideaal voor het geven van feestjes. Aankomend seizoen zal de gevel opnieuw bekleed worden met douglas hout.

Sinds een jaar heeft onze Horeca afdeling een eigen naam gekregen: Bij Bomans

Naar Horeca

Historische beelden

Bergzicht voldoet… ’t Beste bewijs? De grote schare gasten die elk jaar weer terugkeert!