Snackbar
Tijdens het campingseizoen is onze snackbar geopend voor snacks, snoep, schep- en hand ijs. Het terras geeft uitzicht op het zwembad en speeltuin en bij mooi weer kan je er ’s middags en ’s avonds een drankje drinken.

Brasserie “bij Bomans” 
De brasserie ie een gezellige en warme ruimte in landelijke sfeer waar je kunt genieten van een kopje koffie met iets lekkers of een drankje aan de bar. Je kunt er ook biljarten en darten.

In het hoogseizoen worden hier verschillende activiteiten georganiseerd door het recreatieteam zoals bingo, playback show en pub quiz.

Openingstijden
Vanaf Pasen t/m de herfstvakantie zijn wij in de weekenden en schoolvakanties geopend voor een hapje en een drankje.
Voor feesten en partijen vanaf 20 personen bent u het hele jaar van harte welkom.
Neem vrijblijvend contact met ons op, er is veel mogelijk! Tel. 0547 272797 (bereikbaar tijdens kantooruren) of stuur een mail naar info@camping-bergzicht.nl

Tijd voor een feestje?
Verjaardag, trouwerij, bedrijfsfeest of gewoon zin in een feestje? Brasserie “bij Bomans” is een geschikte locatie voor feesten en partijen. Bij mooi weer openen we het terras met uitzicht op de Meene en kunnen de kinderen zich vermaken in speeltuin of zwembad van de camping. De ligging is ideaal om te fietsen, wandelen of klootschieten want je loopt vanaf de camping zo het bos in.

Je kunt zelf je feest samenstellen, buffet, bbq, met of zonder activiteit. We werken samen met verschillende cateraars. De zaal biedt ruimte tot 150 personen (minimaal 40 personen).

Interesse of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Tel. 0547 272797 (bereikbaar tijdens kantooruren) of stuur een mail naar info@camping-bergzicht.nl