Snackbar
Tijdens het campingseizoen is onze snackbar geopend voor snacks, snoep, schep- en hand ijs. Het terras geeft uitzicht op het zwembad en speeltuin en bij mooi weer kan je er ’s middags en ’s avonds een drankje drinken.

 

Brasserie “bij Bomans” 
De brasserie ie een gezellige en warme ruimte in landelijke sfeer waar je kunt genieten van een kopje koffie met iets lekkers of een drankje aan de bar. Je kunt er ook biljarten en darten.

In het hoogseizoen worden hier verschillende activiteiten georganiseerd door het recreatieteam zoals bingo, playback show en pub quiz.

 

Tijd voor een feestje?
Verjaardag, trouwerij, bedrijfsfeest of gewoon zin in een feestje? Brasserie “bij Bomans” is een geschikte locatie voor feesten en partijen. Bij mooi weer openen we het terras met uitzicht op de Meene en kunnen de kinderen zich vermaken in speeltuin of zwembad van de camping. De ligging is ideaal om te fietsen, wandelen of klootschieten want je loopt vanaf de camping zo het bos in.

Je kunt zelf je feest samenstellen, buffet, bbq, met of zonder activiteit. We werken samen met verschillende cateraars. De zaal biedt ruimte tot 150 personen (minimaal 40 personen).

Interesse of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Terras aan de zijkant van het restaurant
WooodS: eten, drinken en feesten
Terras WoodS op camping in Markelo