Toeristische plaatsen met extra comfort
Kamperen kunt u op ons veld “Het Mugje” achter ons vernieuwde sanitairgebouw. Op “Het Mugje” zijn alle plekken voorzien van 6 ampère electra-aansluitingen, een waterkraan en een rioolaansluiting. De campingplaatsen (±120m2) bieden genoeg ruimte om de auto bij uw tent of caravan te plaatsen. Ook is er een kleine speeltuin speciaal aangelegd voor de allerkleinsten.

Voorjaars- en zomerarrangementen
Om het hele jaar optimaal te kunnen genieten van uw kampeermiddel heeft Camping Bergzicht aantrekkelijke voorjaars- en zomerarrangementen voor u samengesteld. Er zijn diverse mogelijkheden. Bekijk de prijzen op de pagina Tarieven.

Verwarmde sanitairgebouwen met alle voorzieningen
Het verwarmde sanitairgebouw bij campingveld “Het Mugje” heeft een eigentijds jasje gekregen en is voorzien van nieuw sanitair. Daarnaast is er een comfortabele badruimte met een leuk kinderbadje en handig aankleedkussen voor uw baby.
Het luxe sanitairgebouw bij kampeerveld “Het Kevertje” is ook verwarmd en heeft een heerlijke regendouche en urinoir.

Privéveld
Wilt u groepskamperen met familie, vriendengroep, vereniging of club? Dat is mogelijk bij Bergzicht in Markelo. Ons privéveld biedt ruimte aan acht plekken, ligt centraal naast het zwembad en tegenover een luxe sanitairgebouw. Dankzij het verwarmde sanitairgebouw kunt u ook in de winter genieten op onze camping. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een nabijgelegen chalet of stacaravan erbij te huren. Wilt u ook nog de catering door ons laten verzorgen? Wooods eten & drinken biedt meerdere culinaire arrangementen!