Camping Bergzicht is zo’n acht hectare groot en ligt in het landelijk buitengebied van Markelo aan de voet van de Herikerberg in de gemeente Hof van Twente. Een prachtige omgeving om te wandelen, fietsen en mountainbiken. Bergzicht ligt gunstig voor de fiets-4-daagse en is ook vertrekpunt van één van de populairste MTB-routes van Nederland, MTB-route Markelo.

Toeristische plaatsen

Kamperen kunt u op ons veld “Het Mugje” achter ons vernieuwde sanitairgebouw of langs de bosrand waar wij grote zonnige plekken bieden met een eigen sanitairunit, voorzien van toilet en wastafel. Alle plekken zijn voorzien van comfortpaaltjes met elektriciteitsaanlsuiting (6 A) en wateraansluiting.

3-3_1160x520px

Privéveld

Wilt u groepskamperen met familie, vriendengroep, vereniging of club? Dat is mogelijk bij Bergzicht in Markelo. Ons privéveld biedt ruimte aan 8 plekken, ligt centraal naast het zwembad en tegenover een luxe sanitairgebouw. Dankzij het verwarmde sanitairgebouw kunt u ook in de Winter genieten van onze camping en de mooie omgeving. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een nabijgelegen chalet of stacaravan erbij te huren. Wilt u ook nog de catering door ons laten verzorgen? Wooods eten & drinken biedt meerdere culinaire arrangementen!

Priveveld-640x292px
Jaarplaatsen

Een eigen tweede huis midden in de natuur? Wij verhuren op Bergzicht prachtige jaarplaatsen speciaal voor stacaravans en chalets. Op Bergzicht staan regelmatig bestaande stacaravans of chalets te koop. Wilt u liever een nieuwe stacaravan of chalet naar eigen wens?  Samen met een van onze leveranciers helpen wij u graag.  Bergzicht heeft onlangs een aantal nieuwe ruime plekken gecreëerd. En wist u dat wij als een van weinige campings jaarplaatsen bieden met WINTERWATER? Hier kunt met uw chalet het hele jaar recreëren!

Bekijk hier ons actuele verkoopaanbod

Voor jong en oud

In het hoogseizoen verzorgt ons professionele recreatieteam een uitgebreid programma voor jong en oud, kunt u afkoelen in het zwembad en genieten van een hapje of drankje op het terras van WooodS eten & drinken.

Nieuwsgierig? kom gerust eens kijken!

De familie Jansen-Bomans en het hele team van Camping Bergzicht heten u van harte welkom!