Tijd zat in Twente!

Als tijd ons kostbaarste bezit is, is Twente de rijkste regio. Boek uw vakantie op Camping Bergzicht en leer onze Twentse tijdstips. #visittwente

Scroll

De gezelligste familiecamping van heel Twente

Camping Bergzicht ligt in het buitengebied van Markelo aan de voet van de Herikberg. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietstochten. Bergzicht is ook vertrekpunt van de MTB-route Markelo. Camping Bergzicht is een echt gezellige gezinscamping!

Lees meer

Onthaasten?
Tijd zat in Twente!

Terwijl de rest van Nederland chronisch te druk is, laten we ons in Twente niet opjagen. Geloof ons, wij weten echt wel wat keihard werken is. Maar we doen dingen graag op onze eigen manier, in ons eigen tempo. Want wij weten dat tijd ons kostbaarste bezit is! Neem ook de tijd!

Bent u toe aan een ècht comfortabele zomervakantie?

Huur dan één van onze luxe chalets. Uw accommodatie is compleet ingericht, zodat u bij aankomst alleen uw koffers maar hoeft uit te pakken.

Verhuur

Er zijn diverse chalets te huur voor 4 tot maximaal 6 personen.

Verkoop

Bent u op zoek naar een “tweede huis”? En wilt u daar het hele jaar van kunnen genieten? Dan bent u bij Bergzicht aan het juiste adres!

Bekijk ons actuele aanbod

Markelo, dorp tussen de vijf heuvels

De heuvels in de glooiende omgeving van het dorp in gemeente Hof van Twente zijn best wel hoog. Ja, echt waar: Markelo heeft een heuse berg van wel veertig meter hoog, met de originele naam de Markelose Berg. In het dorp zelf is ook van alles te zien. Loop vooral ook even binnen bij de molen met de vele aliassen Mölle van Maarkel. Een ander hoogtepunt in hartje dorp is de Museumboerderij.

Lees meer

Volop vermaak voor jong en oud

Camping Bergzicht beschikt in het hoogseizoen over een dolenthousiast en onvermoeibaar animatieteam dat de allerleukste en spectaculairste activiteiten organiseert voor alle leeftijden. Zo is het elke dag lekker genieten van de afwisselende activiteiten.

Foto's kiek'n

Elk seizoen op Camping Bergzicht levert een rijke oogst aan prachtige foto’s op. Veel kijkplezier, zo komt u de dagen tot uw volgende verblijf op onze camping wel door.

Een uitdagende omgeving om je sportief te vermaken

Camping Bergzicht is gelegen aan de voet van de Herikerberg in een bijzondere omgeving met enorme natuurgebieden zoals de Markelose berg, de Borkeld, de Sallandse heuvelrug en de Herikerberg. Een uniek stukje Nederland vanwege zijn verscheidenheid aan bossen, heide en weilanden.